• Kayıt
Sorularınız 24 saat içinde uzman ekibimiz tarafından cevaplanır. Sorunuzu sorduktan sonra tekrar ziyaret etmeyi unutmayın.
 

     

   

iPhone rehber silme nasıl yapılır?

iPhone rehberini silmek istiyorum ama telefonu sıfırlamak istemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
21, Aralık, 2012 Apple iPhone kategorisinde teknosoru Onbaşı tarafından soruldu

2 Cevaplar

0 oy
 
En İyi Cevap

Önce iCloud açıksa iCloud servisini kapatın.

iTunes 11 Kullanıyorsanız;
1-Telefonunuzu bilgisayara bağlayın.

2-Eğer bu bilgisayarda daha önce kurulu değilse yeni bir iphone olarak ayarla seçeneğini seçip sürdür diyebilirsiniz. Eğer kuruluysa hiç ellemeden 2'nci resimde gösterilen üst bardan "Bilgi" seçeneğini seçin

3-Kişileri eş zamanla ile Windows Contacts seçeneğini  seçin ve sayfanın altına inip "İleri Düzey" seçeneklerinin altında bulunan "Bu iPhone'deki bilgileri değiştir seçeneğinin içinde bulunan Kişiler bölümünü işaretleyin

4-Eşzamanla düğmesine basın ve rehberin silinmesini sağlayın.

Eğer iTunes 10.x sürümlerinden birini kullanıyorsanız;
1-Telefonu bilgisayarınıza bağlayın ve itunes i açın.
2- Telefonunuzun ismi iTunes programının sol tarafında AYGITLAR menüsü altında gözükecek. Telefonunuz farenizi kullanarak seçin.
3- Sağ tarafta açılan menüde üst tarafta , Özet Bilgi Uygulamalar Ses Tonları Müzikler…. diye ilerleyen menüsüyü göreceksiniz. Bu menüden Bilgi seçeneğini seçin.
4-Kişileri eş zamanla ve Takvimleri eşzamanla seçeneklerinin işaretlerini kaldırın ve size verdiği uyarı ekranında kişileri sil seçeneğini seçin.
5-Eş zamanla düğmesine basın ve tamamlana kadar bekleyin rehberinizin silinmiş olacaktır.

 

iPhone komple sıfırlamak içindeki herşeyi silmek için. Ayarlar > Genel > Sıfırlama > Tüm içerik ve Ayarları Sıfırla seçimini seçip sıfırlayabilirsiniz.
 

25, Aralık, 2012 Kadir Doğan Albay tarafından cevaplandı
10, Ocak, 2013 Kadir Doğan tarafından düzenlendi
+1 oy
merhaba;

 

Iphone rehberini 2 şekilde silebilirsin.

 

1- Iphone cihazını komple sıfırlayarak

2- Kişiler listesi boş olan bir Outlook hesabından iTunes aracılığı ile senkronize etmen gerekli.
25, Aralık, 2012 Ozan Şahinoğlu Binbaşı tarafından cevaplandı
Sıfırlama işlemi  :

Ana menüden
Ayarlar + Genel + Sıfırla + Tüm içerik ve ayarları sıfırla seçeneğini kullanarak gerçekleştirilir.
Bu işlem sayesinde rehber, fotoğraf, sms,notlar, takvim vs. gibi bilgileri sıfırlamak (silmek) mümkündür.

arkadaşım iclode telefon üzerinde aktifleştirdikten sonra pc den iclode açıp rehbere istediğin her şeyi yapabilirsiniz

 

 

...